Uzbuđenje na razini

Lejla Tanović utrkom u Nalesu započinje novu sezonu

Tanović je nastupima u protekloj sezoni iznenadila svjetsku biciklističku javnost kada je sezonu završila na sedmom mjestu rankinga Svjetske biciklističke federacije.
Sport / Ostali sportovi | 05. 04. 2021. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četverostruka balkanska i četrnaest puta državna prvakinja Lejla Tanović će nastupom na Sudtirol Sunshine utrci započeti novu sezonu. Utrka je najvišeg UCI ranga, odnosno HC kategorije a održava se za vikend u Italiji, točnije u Nalesu. Nastup na utrci potvrdile su najbolje biciklistkinje svijeta, te gledajući konkurenciju bh. natjecateljicu očekuje mali svjetski kup.

''Naš plan je bio da startam na jednom ili dva pripremna natjecanja prije nastupa na utrci u Nalesu, međutim radi problema izazvanim koronavirusom to nije bilo moguće. Zimske pripreme protekle su veoma dobro te s uzbuđenjem očekujemo novu sezonu u kojoj smo ciljeve postavili veoma visoko. A svakako da je jedan od njih ispunjenje norme za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju'', rekla je Lejla Tanović.

Tanović je nastupima u protekloj sezoni iznenadila svjetsku biciklističku javnost kada je sezonu završila na sedmom mjestu rankinga Svjetske biciklističke federacije.

''Način na koji je Lejla odradila zimske pripreme, a koje su zasigurno bile najzahtjevnije u njenoj karijeri, daje nam za pravo da i ove godine očekujemo sjajne rezultate na svjetskoj razini. Na utrci u Nalesu nas očekuje mali svjetski kup, tako da će to biti sjajna prilika da vidimo na čemu moramo raditi prije prvih najbitnijih nastupa u ovoj sezoni, a to je Svjetski kup u Albstatdu početkom petog mjeseca i Europsko prvenstvo koje se održava sredinom šestog mjeseca“, rekao je za kraj trener Amar Njemčević.

 

Kopirati
Drag cursor here to close