Najbolja bh. biciklistkinja

Lejla Njemčević započela pripreme za sljedeću sezonu

''Lejla je prvi dio priprema odradila u Hercegovini a planirano je da drugi dio uradimo u Španjolskoj u sklopu kojih će nastupiti na etapnoj utrci Andalucia Bike Race'', rekao je Lejlin trener Amar Njemčević.
Sport / Ostali sportovi | 22. 12. 2022. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja bh. biciklistkinja i ukupna pobjednica Svjetske maraton lige Lejla Njemčević započela je pripreme za sljedeću sezonu. Prva provjera za bh. natjecateljicu bit će etapna utrka SHC kategorije krajem veljače Španjolskoj, a zatim i nastup na prvom svjetskom kupu u Češkoj.

''Lejla je prvi dio priprema odradila u Hercegovini a planirano je da drugi dio uradimo u Španjolskoj u sklopu kojih će nastupiti na etapnoj utrci Andalucia Bike Race. Prvi veliki cilj je Svjetski kup koji se ove godine održava u Novom Mestu u Češkoj i riječ je o jednoj od najposjećenijih utrka na svijetu. Osim obrane titule ukupne pobjednice Svjetske lige glavni ciljevi su Europsko prvenstvo u Francuskoj i Svjetsko prvenstvo u Velikoj Britaniji'' - rekao je trener Amar Njemčević.

Svjetska biciklistička federacija – UCI je u priopćenju za medije prezentirala kalendar utrka svjetskog kupa uz novost da će se od sljedeće sezone utrke moći pratiti i uživo s obzirom da su prava na prijenos kupili Warner Bros i Discovery.

Kopirati
Drag cursor here to close