Prvoplasirana na svjetskoj UCI maraton ranking listi

Lejla Njemčević pobijedila na UCI XCO C1 utrci u Hrvatskoj

Lejla se trenutno priprema za nastup na prvom maraton Svjetskom kupu u Češkoj, a koji se održava za manje od mjesec dana.
Sport / Ostali sportovi | 29. 04. 2024. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Njemčević i trenutno prvoplasirana na svjetskoj UCI maraton ranking listi, upisala je uvjerljivu pobjedu na XCO C1 utrci u Hrvatskoj.

Njemčević je sjajnom vožnjom odnijela pobjedu ispred mađarske takmičarke Csenge Anna Bokros sa prednošću većom od 3 minute te upisala novih 60 UCI bodova. Lejla se trenutno priprema za nastup na prvom maraton Svjetskom kupu u Češkoj, a koji se održava za manje od mjesec dana.

"Nastup na utrci u Vodicama je planiran u sklopu pripremnih utrka za prvi Svjetski kup u Nove Mesto na Morave u Češkoj Republici, na kojem sam prošle godine odnijela pobjedu. Trenutno smo u posljednjoj fazi priprema tako da svakog vikenda vozim utrke na kojima podešavamo novi bicikl i radimo na sitnim detaljima. U sjajnoj sam formi i u novu sezonu ulazim s velikim samopouzdanjem da obranim titulu ukupne osvajačice UCI Svjetskog kupa", rekla je Lejla Njemčević.

Prije nastupa na Svjetskom kupu najbolja bh.biciklistkinja nastupit će na još jednoj pripremnoj utrci u Italiji narednog tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close