Na drugom slobodnom treningu

Leclerc polomio Ferrari

"Jasno, žao mi je momčadi. Morat će odraditi veliki, veliki posao kako bi bolid bio spreman, a nadam se da ću ja onda odraditi dovoljno dobar posao da bih im se odužio na najbolji mogući način, dobrim rezultatom", rekao je Leclerc.
Sport / Ostali sportovi | 04. 12. 2021. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak vikenda za momčad Ferrarija nije bio baš najbolji. Posebno završnica drugog slobodnog treninga. Na nekih pet minuta prije kraja drugog treninga za VN Saudijske Arabije, na novoj uličnoj stazi, Charles Leclerc se silovito zakucao u zaštitnu ogradu. Vozač iz Monaca je prošao bez ozljeda što je naravno najvažnije, međutim bolid njegove momčadi je bio poprilično uništen.

"Dan nažalost nije završio onako kako sam želio, ali ukupno gledajući prošli smo kroz sve ono što smo željeli testirati. Mislim da potencijala ima i ako sastavimo sve kako treba, subota bi trebala biti dobar dan.Jasno, žao mi je momčadi. Morat će odraditi veliki, veliki posao kako bi bolid bio spreman, a nadam se da ću ja onda odraditi dovoljno dobar posao da bih im se odužio na najbolji mogući način, dobrim rezultatom", rekao je Leclerc.

Kopirati
Drag cursor here to close