Zamalo medalja

Lana Pudar četvrta na Svjetskom prvenstvu

Najbolja bh. plivačica je odlično isplivala ovu disciplinu s vremenom 2:07.05 te je još jednom potvrdila kako se radi o jednoj od ponajboljih plivačica iz Europe u ovoj disciplini trenutačno.
Sport / Ostali sportovi | 27. 07. 2023. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

2:07.05, vrijeme koje je isplivala Lana Pudar u finalu Svjetskog prvenstva na 200 leptir na kraju nije bilo dovoljno za medalju.

Mostarka je većim dijelom utrke vodila veliku borbu za jednu od stepenica postolja, pratila je jaki ritam mlade Kanađanke Summer McIntosh, ali se u završnici, u posljednjih pedesetak metara probudila Elizabeth Dekkers iz Australije koja pliva odlično u završnici i probija se čak na drugo mjesto. 

Regan Smith je završila kao treća sa 2:06.58, sa svega sedam stotinki prednosti u odnosu na Lanu koja je još jednom potvrdila kako se radi o jednoj od ponajboljih plivačica iz Europe u ovoj disciplini trenutačno.

Jer pored Lane, samo je tu još bila iz Danske Helena Rosendahl Bach koja je podijelila peto mjesto s Airi Mitsui iz Japana. Summer McIntosh je do zlata stigla s novim svjetskim juniorskim rekordom 2:04.06.

Kopirati
Drag cursor here to close