Trolanje na Instagramu

Lana proziva zbog bazena: Uz fotku gradilišta objavila pjesmu 'Nije preša'

Ono što je posebno nasmijalo njene pratitelje je pjesma koju je Lana objavila uz objavu, a radi se o hitu ''Nije preša'' grupe Who See.
Sport / Ostali sportovi | 12. 02. 2024. u 20:31 Z. D. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica svih vremena Mostarka Lana Pudar nasmijala je naciju objavom na Instagramu.

Lana je, naime, na Instagramu objavila fotografiju gradilišta bazena u Mostaru.

Na fotografiji se vidi jedan bager, a uz fotografiju je Lana napisala ''12.02.2024. - Gradilište Gradskog bazena Mostar'' te stavila logo Olimpijskih igara.

Ono što je posebno nasmijalo njene pratitelje je pjesma koju je Lana objavila uz objavu, a radi se o hitu ''Nije preša'' grupe Who See.

Inače, radovi na izgradnji bazena započeli su u rujnu prošle godine, a važno je napomenuti da se samo jedan izvođač prijavio za izgradnju olimpijskog bazena u Mostaru - tvrtka Hering.

Podsjetimo i kako su strojevi već bili na lokalitetu, kako bi se najavili radovi. Samo što su onda služili predizbornoj priči pa su se gradski dužnosnici i bivši premijer Federacije BiH, Fadil Novalić, slikali uz bager.

Edin Prašo, direktor Direkcije za izgradnju kulturno-sportskog centra u Mostaru, u čijoj nadležnosti je i projekt izgradnje bazena, rekao je ranije za medije kako je raspisan tender za izvođenje radova na prvoj fazi olimpijskog bazena u vrijednosti od 14.957.264,96 KM bez PDV-a.

U okviru prve faze radova trebao bi biti izgrađen glavni objekt bazena.

Također, ova faza se sastoji i od izgradnje dijela radova hotela koji su funkcionalno dio bazena, kao i izgradnje samih konstrukcija bazena unutar zgrade glavnog objekta, pokrivanje objekta i zatvaranje objekta fasadom.

Maksimalni rok izvođenja radova je 24 mjeseca, a minimalni 18 mjeseci.  

Kopirati
Drag cursor here to close