Još jedan sjajan nastup

Lana u finalu svjetskog prvenstva na 100 leptir

Nekoliko sati nakon odrađene utrke u kvalifikacijama, Lana je nastupila u polufinalu utrke na 100 leptir. U drugom polufinalu Lana je zauzela peto mjesto sa 57.67 što je ukupno sedmi rezultat polufinala, vrijedan još jednog finala.
Sport / Ostali sportovi | 18. 06. 2022. u 18:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan sjajan rezultat Lane Pudar na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Nekoliko sati nakon odrađene utrke u kvalifikacijama, Lana je nastupila u polufinalu utrke na 100 leptir. U drugom polufinalu Lana je zauzela peto mjesto sa 57.67 što je ukupno sedmi rezultat polufinala, sjajan s obzirom da se radi o jakoj konkurenciji, svjetskom prvenstvu u velikim bazenima.

Na prvom prolazu Lana je plivala 20.07, u preostalih 50 metara malo sporija, ali i to je bilo dovoljno za ulazak u finale. Torri Huske je slavila u Laninoj skupini sa 56.29. Pored Lane i Torri u finalu su na 100 leptir još Briana Throssell (Aus), Louise Hansson (Šve), Yufei Zhang (Kin), Marie Wattel (Fra), Claire Curzan (USA) te Farida Osman (Egy). Finale na rasporedu sutra u istom terminu od 18 sati i 10 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close