Kladioničari ili...

Lajović predao meč pa se našao pod žestokim uvredama

Koeficijenti na pobjedu Sandgrena u meču odigranom u rano jutro utorka kretali su se između 2.25 i 2.40, negdje čak i koju desetinku više, što je svima onima koji su čekali njegovu pobjedu jamčilo i mnogo veću zaradu od dvostrukog uloga.
Sport / Ostali sportovi | 07. 03. 2023. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog tjedna igra se uvodni dio velikog ATP turnira iz Masters serije u Indian Wellsu. Krenulo se kvalifikacijama, u kojima je nastupao i Dušan Lajović, srbijanski tenisač. "Duci" je na kraju kod vodstva, protivnika, 2-6, 1-4, bio primoran predati meč 1. kola Tennysu Sandgrenu.

To je razljutilo brojne kladioničare diljem svijeta koji su, mnogi od njih znajući u kakvom se stanju Srbin nalazi, ulagali velike svote novca na pobjedu Sandgrena. Koeficijenti na pobjedu Sandgrena u meču odigranom u rano jutro utorka kretali su se između 2.25 i 2.40, negdje čak i koju desetinku više, što je svima onima koji su čekali njegovu pobjedu jamčilo i mnogo veću zaradu od dvostrukog uloga. Po završetku meča, Lajović se suočio s neviđenim uvredama i prijetnjama na Twitteru:

- Lajović je j**eni luzer!

- Lajović je s terena izašao tužan. Sandgren ga je prilično mučio pa je odlučio predati meč. Da budem iskren, nije izgledao ozlijeđeno.

- Dušan Lajović je pedofil.

- Mali kučkin sin ne može vratiti lopticu u teren.

- Da je Lajović sada ispred mene činio bih mu nezamislive stvari - samo su neke od izjava kladioničara.

Ostaje pitanje je li mogao Lajović ostati na terenu možda dva gema. Vjerojatno da je znao da će dogoditi ovo što se dogodilo po završetku meča, vjerojatno bio stisnuo zube. Opet nije protiv pravila i tu se priča oko ovog meča
završava.

Kopirati
Drag cursor here to close