Tyson Fury

'Kralj Cigana' najavio najveći borilački događaj godine

Kada se nađu u ringu, Fury i Joshua borit će se za sve četiri najuglednije boksačke titule.
Sport / Ostali sportovi | 17. 05. 2021. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da ne bi samo slušali promotore čijih je izjava i obećanja bilo i previše u proteklim tjednima, ovoga puta javio se i Tyson Fury te osobno preko Twittera potvrdio točan datum i lokaciju previđenu za najveći borilački događaj godine.

'Kralj Cigana' tako je ovom prigodom potvrdio riječi Eddieja Hearna i ispalio da će se meč njega i Anthonyja Joshue za ujedinjenje svih teškaških titula zaista odviti 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji.

"Za vas imam ogromne vijesti. Upravo sam razgovarao sa saudijskim princom Khalidom koji mi je rekao da će se ova borba 100 posto održati. 14. kolovoza je datum, a sve oči svijeta bit će uperene u Saudijsku Arabiju. Jedva čekam, ponavljam, jedva čekam razbiti Anthonyja Joshuu na najvećoj pozornici svih vremena. Ovo će biti najveći sportski događaj koji je ikad ukrasio planet Zemlju. Ovo se ne propušta", poručio je WBC-ov prvak. 

Kada se nađu u ringu, Fury i Joshua borit će se za sve četiri najuglednije boksačke titule. Uz Tysonov WBC naslov, u igri će biti i WBA, WBO i IBF pojasevi njegovog rivala, prenosi Fight Site

Svjetski boksački prvaci između sebe bi za ovaj spektakl trebali podijeliti minimalno 150 milijuna američkih dolara (svakom 75), a na taj iznos još će im pripasti određeni postotak od prodaje prijenosa.

Kopirati
Drag cursor here to close