Vrućina u New Yorku

Keys u polufinalu, gledatelju pozlilo na tribinama

Tako je meč Madison Keys - Marketa Vondroušova nakon samo nekoliko minuta prekinut. Precizniji da budemo, nakon samo šest poena. Jednoj osobi je pozlilo na tribinama.
Sport / Ostali sportovi | 07. 09. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo par sati ranije Medvedev je u kameru je poslao upozoravaju poruku. Međutim, problema nemaju samo tenisači i tenisačice, već u gledatelji. Temperature su visoke, velika je vlažnost, sparina, iako program traje do kasno u noć.

Tako je meč Madison Keys - Marketa Vondroušova nakon samo nekoliko minuta prekinut. Precizniji da budemo, nakon samo šest poena. Jednoj osobi je pozlilo na tribinama. Čovjek je jedva stajao na nogama, dok su oni oko njega pokušali da mu pomognu.

Odmah je na tribine ušla i medicinska ekipa kako bi mu pružila pomoć. Igračice su reagirale, ponudivši hladnu vodu i peškire. U nastavku meča Keys je dominirala i na kraju prošla u polufinale nakon dva seta 6-1, 6-4. Pobjednica Wimbledona je propustila čak devet break lopti.

"Znala sam da je veoma nezgodna, ona igra raznovrsno, znala sam da moram da idem naprijed na mrežu, da budem jako agresivna, jer ako ostanem na osnovnoj liniji, da će ona imati prednost. Morala dam stalno da budem na vrhovima prstiju" pojasnila je Keys.

Kopirati
Drag cursor here to close