Australian Open

Kazna za Medvjedeva uoči finala protiv Nadala

Medvjedev će zbog incidenta morati platiti novčanu kaznu u iznosu od 12.000 dolara. Preciznije, taj će mu iznos biti oduzet od nagrade koju je zaradio.
Sport / Ostali sportovi | 30. 01. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski tenisač Danil Medvjedev kažnjen je neposredno uoči velikog finala Australian Opena.

Medvjedev je kažnjen zbog incidenta u polufinalnom meču protiv Stefanosa Tsitsipasa koji se dogodio u završnici drugog seta. Žestoko i prilično nepristojno je vikao prema glavnom sucu tražeći da ovaj reagira i kazni Tsitsipasa zbog navodnih uputa koje je Grk dobivao iz svoje lože.

Kada je vidio da sudac sve to ignorira, Medvedev je imao rijetko viđeni izljev bijesa.

"Brate, jesi li ti glup? Njegov otac priča kod svakog poena!? Njegov otac može pričati kod svakog poena! Njegov otac može pričati kod svakog poena!!!? Hoćeš li mi odgovoriti na pitanje?!", urlao je s klupe Rus.

Medvjedev je u spomenutom meču slavio s 3:1 u setovima, a zbog incidenta će morati platiti novčanu kaznu u iznosu od 12.000 dolara. Preciznije, taj će mu iznos biti oduzet od nagrade koju je zaradio. Samim plasmanom u finale osigurao je financijsku injekciju od 800.000 dolara.

Finale Australian Opena između Medvjedeva i Rafaela Nadala na rasporedu je u nedjelju u 9.30 po srednjeeuropskom vremenu.

Kopirati
Drag cursor here to close