Jednostavo je zapeo za preponu

Katastrofalan pad Španjolca na utrci, završio u bolnici

Tribine su utihnule, a pružanje pomoći 22-godišnjem Španjolcu trajalo je pet minuta. Na kraju su Llopisa iznijeli na nosilima, a jedan od liječnika je pokazao ‘palac gore‘ što je izazvalo pljesak gledatelja.
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2023. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je bila jedna od posljednjih utrka na Europskom dvoranskom prvenstvu u atletici. Utrka atletičara na 60 metara s preponama. Nažalost, utrku je obilježio izuzetno težak pad jednog od favorita za medalju, Španjolaca Enriquea Llopisa. Španjolac je završio u bolnici. U jednom trenutku, na posljednjoj preponi Llopis je zapeo, pao i snažno udario glavom o pod. Liječnici su mu brzo priskočili u pomoć, a čitavu dramu bijelim su platnom zaklonili od pogleda gledatelja.

Tribine su utihnule, a pružanje pomoći 22-godišnjem Španjolcu trajalo je pet minuta. Na kraju su Llopisa iznijeli na nosilima, a jedan od liječnika je pokazao ‘palac gore‘ što je izazvalo pljesak gledatelja. Španjolski savez nešto je kasnije otkrio kako je Llopis vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

"Dobro je i zahvaljuje se na podršci koju ste mu pružali ovih nekoliko sati" poručili su iz Saveza.

Llopis je bio pobjednik u svojoj polufinalnoj utrci, a do posljednjih se trenutaka borio za broncu u utrci koja je pripala Jasonu Josephu.

Kopirati
Drag cursor here to close