Hrvatska - Argentina 1:1

Karlović: Bit ću spreman za meč odluke

Sport / Ostali sportovi | 26. 11. 2016. u 07:49 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Čilić je doveo Hrvatsku u vodstvo, Ivo Karlović ga nije uspio sačuvati. Nakon prvog dana Davis Cup finala između Hrvatske i Argentine rezultat je 1:1.

“Nije bilo lako. Pokušao sam se boriti koliko mogu, ali jednostavno nije bilo dovoljno danas. Nadam se da ćemo dobiti u paru i da će Marin dobiti u nedjelju i da će biti lakše”, rekao je Ivo Karlović nakon poraza od Juana Martina del Potra.

“U tie-breaku sam odigrao jako dobro, bio je to jedini dio meča u kojem sam dobro osjećao loptu. Nisam bio dovoljno eksplozivan. Igrao sam dobro na servisu, ali u drugim aspektima igre ne. Nisam umoran. Nismo imali dugačke izmjene. Osjećam da nisam igrao najbolje što mogu, a opet sam imao šansi”, dodao je Div sa šalate.

”Atmosfera je bila fenomenalna. Navijači su me dizali kad je bilo potrebno, bez njih bi bilo jako teško. Nadam se da će u još većem broju doći sutra i u nedjelju.”

Karlović bi mogao igrati peti, potencijalno odlučujući meč u nedjelju: “Imat ću dan odmora i mislim da, što se tiče fizičke spreme, ne bi trebalo biti problema”, zaključio je Zagrepčanin u izjavi za HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close