Čestitamo

Karate klub Brotnjo - Hercegovina iz Hrvatske donio sedam medalja

''Nakon svih problema koje nam zadaje virus ipak se borimo i nastojimo stvarati pozitivne trenutke za našu djecu i naš klub'', poručili su iz kluba
Sport / Ostali sportovi | 26. 10. 2020. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete/kinje,juniore/ke i U21 održano je ovaj vikend, 24. i 25.10.2020. godine u Rijeci.

U dvorani Mladosti pod strogim epidemiološkim mjerama nastupila je i ekipa Karate-kluba Brotnjo - Hercegovina, osvojivši 7 odličja.

U subotu su osvojili dvije bronce u kategoriji juniorki + 59 kg, a medalje su kući ponijele Marta Raič i Gabriela Martinović u kategoriji juniorke -53kg.

U nedjelju su osvojili pet medalja, Andrija Vasilj u kategoriji kadeti -57 kg je osvojio srebro, Danijel Karačić u kategoriji kadeti -70kg isto srebro, Patricija Prga (kadetkinje -47kg) osvojila je broncu, Monika martinović, (kadetkinje -54kg) - broncu i Oliver Čule (U21 +84kg), Broncu.

Foto: Karate kluba Brotnjo - Hercegovina / 

''Nakon svih problema koje nam zadaje virus ipak  se borimo i nastojimo stvarati pozitivne trenutke za našu djecu i naš klub. Ovo je bio još jedan uspješan vikend za našu ekipu i potvrda da smo najbolji klub u Hercegovini za mlađe uzraste. U protekla dva vikenda osvojili smo 18 državnih odličja u uzrastu od 9 do 21 godine'', napisali su u priopćenju Karate Kluba Brotnjo - Hercegovina, čestitajući svima na odličjima i svima koji su s enatjecali.
 
 ''Osim uspješnih natjecatelja na prvenstvu Hrvatske pravdu su dijelili naši suci. Jelena Zovko mladi sudac s državnom licencom i Josip Grbavac sudac s WKF svjetskom licencom. Čestitke HRVATSKOM KARATE SAVEZU na još jednoj odličnoj organizaciji natjecanja u ovim teškim epidemiološkom uvjetima'', napisali su iz Kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close