1 zlato, 6 srebrenih i 2 brončana odličja

Karate klub Bjelopoljac nastupio na dva turnira i osvojio devet medalja

Karate klub Bjelopoljac je protekli vikend nastupio na dva turnira osvojivši jedno zlato, šest srebrenih i dva brončana odličja.
Sport / Ostali sportovi | 24. 10. 2022. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle je subote održan "Regionalni Karate kup" Gradačac na kojem je nastupilo 30 klubova sa 450 natjecatelja iz BiH i Hrvatske.

U nedjelju je održano natjecanje ''Prvak Sarajeva 2022" ekipno natjecanje u borbama i katama na kojem je nastupilo 27 klubova i 85 ekipa iz četiri države BiH, Hrvatska, Crna Gora i Srbija.

Karate klub Bjelopoljac je nastupio na ova dva turnira osvojivši jedno zlato, šest srebrenih i dva brončana odličja.

''Drago nam je što idemo uzlaznom putanjom kada su u pitanju uspjesi naših natjecatelja i kluba. Do kraja godine pred nama su još mnogi izazovi i natjecanja na kojima želimo ostvariti pozitivan rezultat, te se u Mostar vratiti sa još više zlatnih odličja i pozitivnih utisaka'', rekao je prvi čovjek kluba Adnan Pajić.

Pajić se zahvalio Karate Savezu Regije Hercegovina na čelu sa predsjednikom Mate Odak na podršci koju pruža svim klubovima iz Hercegovine. Zahvalio se i svima koji na bilo koji način daju podršku Karate klub Bjelopoljac i Sportu uopće u Mostaru i Hercegovini.

Foto: PR / Karate klub Bjelopoljac
Kopirati
Drag cursor here to close