Judo

JK Borsa uspješnu godinu zaključio u Vitezu

Sport / Ostali sportovi | 19. 12. 2016. u 08:58 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub Borsa, najuspješniji sportski kolektiv grada Mostara po broju nominacija za proteklu godinu, uspješnu je završio ovogodišnju sezonu.

Posljednji nastup zabilježio je sa nekolicinom svojih natjecatelja na Božićnom turniru u Vitezu, što je bilo 61. natjecanje na kojem Borsaši zabilježili nastup u 2016. godini, a Grad Mostar uspješno predstavljali širom Europe.

Natjecatelji Borse u 2016. godini osvajali su medalje na velikim međunarodnim judo natjecanjima, Balkanskim prvenstvima, Europskim kupovima i Europskim sveučilišnim igrama, a klub je bio i organizator najveće sportske manifestacije BiH u 2016. godini pod nazivom “Borsa OPEN”.

Na čak 16 međunarodnih natjecanja ove godine Borsa je bila jedna od tri najuspješnije ekipe, a nastup su Mostarci zabilježili i na dva ekipna judo natjecanja na kojima su bili najuspješniji.

Natjecatelji Borse proglašavani su najuspješnijim natjecateljima državnih prvenstava i međunarodnih natjecanja. Judo klub Borsa je jedan od najuspješnijih judo klubova u BiH u 2016.

Spomenuti Božićni turnir održan u Vitezu okupio je oko 200 natjecatelja iz 28 klubova iz Hrvatske i BiH. Nastup je zabilježilo pet natjecatelja Borse. Svi su se okitli odličjima.

Rezultati turnira u Vitezu

ZLATO: Domagoj Jozeljić.

SREBRO: Ana Ujdur, Helena Čule, Tomislav Martinović, Domagoj Jozeljić (DS).

BRONCA: Filip Kolobarić.

Kopirati
Drag cursor here to close