sniježni spektakl

Jahorina u nedjelju domaćin Red Bull Home Run utrke

Sport / Ostali sportovi | 23. 02. 2017. u 12:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vremensko promjene i najavljeni snijeg u petak i subotu, navele su organizatore da utrku Red Bull Home Run na Jahorini pomjere na nedjelju, 26. veljače, kada sve prognoze najavljuju prelijep sunčani dan.

Olimpijska planina Jahorina tako će u nedjelju biti domaćin još jednog Red Bull Home Run natjecanja. Program počinje već u podne sa nastupima popularnog dvojca Audio In Funktion & Zlijah.

Planirano je da utrka prema svom domu, ako je možemo slobodno prevesti, krene točno u 16 sati sa Poljica, a svi natjecatelji se trebaju najkasnije do 14 sati registrirati ispred Kolibe hotela Termag.

Ovo masovno spuštanje skijaša i snowbordera niz planinu organizira se već četvrti put i zanimljivo je da na kraju dana, kada se liftovi i staze zatvore, ostaju samo natjecatelji koji moraju pokazati sposobnosti trčanja u pancericama zaleđenom stazom od 150 metara pa se naknadno skijama ili boardu sjuriti niz stazu.

Pobjednike u tri discipline - najbolji skijaš, najbolji snowboarder i najbržu ženu, očekuju vrijedne nagrade.

Svi natjecatelji moraju imati kacigu i startni broj koji preuzimaju u nedjelju do 14 sati, a sudjelovati mogu amateri i rekreativci, bez obzira na pol.

Nakon utrke ispred Kolibe hotela Termag, a ispod zvjezdanog neba, DJ, VJ dvojac Diskobajagi  sve će prisutne 'provozati' svojim audio vizualnim setom.

Ulaz na party, kao i sudjelovanje na utrci se ne naplaćuju.

Kopirati
Drag cursor here to close