Red Bull BC One

Izazov za postavljanje plesnog rekorda, a nagrada je put na svjetsko finale

Red Bull BC One Breaking Records je otvoreni izazov za brejkere koji će pokazati tko može postaviti svjetski rekord, dok najbolje može odvesti na finale najvećeg breaking natjecanja.
Sport / Ostali sportovi | 09. 04. 2020. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull BC One Breaking Records je otvoreni izazov za brejkere koji će pokazati tko može postaviti svjetski rekord, dok najbolje može odvesti na finale najvećeg breaking natjecanja.

Igra je jednostavna. Potrebno je pobijediti prvi set postavljenih rekorda, a zatim ostati na vrhu.

Kako igrati

Na Instagramu će se nalaziti tjedne tablice rezultata koje će biti moguće pratiti. Svaki drugi tjedan, onaj tko je postavio rekord, bit će proglašen prvakom tog plesnog poteza i osvojit će putovanje na Red Bull BC One svjetsko finale. Pobjednik izazova bit će proglašen istog dana kad započinje sljedeći izazov.

Kroz tri izazova testirat će se vještine pa ćete se tako moći okušati u ''One Hand Hops'', ''1990s'' ili ''Air Flaresu''. Član Red Bull BC One All Starsa, Neguin, već je postavio ljestvicu na 38 u ''One Hand Hopsu''. Cilj je to nadmašiti.

Računaju se samo poskoci s jednom rukom koja se mora odmaknuti od poda. U druga dva izazova, Lil G i Bumblebee će svoje rekorde postaviti 14. odnosno 30. travnja.

Kako se prijaviti

Kako biste pristupili natjecanju, morate prenijeti videozapis na svoj Instagram profil i pobijediti onoga tko trenutno drži rekord. Videozapis mora biti označen s @redbullbcone i sa hashtagom #redbullbreakingrecords.

Također, potrebno je da profil bude javan, a ako isječak bude duži od 60 sekundi, moguće ga je prenijeti na Instagram TV kad bude vidljiv na Instagram profilu. Inače, trenutno B-Boy Urbany iz Venezuele drži rekord u One Hand Hops sa 192 ponavljanja. Ovo također možete ''oboriti'' do 12. travnja kada vas čeka novi izazov.

Dobro je znati

Morate imati najmanje 18 godina. U roku od dva tjedna koliko traje izazov možete prenijeti onoliko zapisa pokušaja koliko želite. Čak i ako ste na vrhu tablice i dalje možete prenositi svoje videozapise i pobijediti vlastiti rekord.

Ako dva ili više brejkera postave isti, najviši rekord, onaj tko je prvi učitao svoj videozapis bit će pobjednik. Također, možete se prijaviti na više izazova samo ako već niste pobjednik nekog izazova.

Izazovi su otvoreni za sve pa ako ne uspijete pobijediti jedan izazov, možete pokušati osvojiti sljedeći. Ali, ako ste proglašeni prvakom jednog izazova, ne možete ući u drugi, jer je moguće osvojiti samo jedno putovanje po osobi.

S obzirom na to da je ovo natjecanje o obaranju rekorda, glazba nije bitna. Prema tome, možete  odabrati glazbu koja će vas potaknuti na osvajanje izazova. Važno je da izbjegavate glazbu koja sadrži psovke ili ima eksplicitan sadržaj kako bi vaš video mogao biti dijeljen.

Također, snimati se možete bilo gdje, i sve što vam treba su prostor i upaljena kamera.

Kopirati
Drag cursor here to close