Odbojkaški derbi na Pecari

Ivana Skoko za Bljesak: Pobjedom nad Novim Gradom želimo zadržati vodeće mjesto

Prvoplasirane Širokobriježanke dočekuju drugoplasirane Sarajke te će ovaj susret vjerojatno odlučiti o jesenskim prvakinjama
Sport / Ostali sportovi | 16. 11. 2017. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice širokobriješkog Smeča u derbiju šestog kola Super lige Federacije BiH - skupina jug u nedjelju, 19. studenog, s početkom u 13.00 sati u dvorani Pecara dočekuju OK Novi Grad iz Sarajeva.

Prvoplasirane Širokobriježanke dočekuju drugoplasirane Sarajke te će ovaj susret vjerojatno odlučiti o jesenskim prvakinjama. Ujedno je ovo posljednja domaća ovogodišnja utakmica Smeča.

''Sarajevska ekipa nam je već od prije poznata kao iznimno borbena, s brzim napadom i kvalitetnim servisom, tako da se u tom pravcu tehnički i taktički pripremamo na treninzima. Atmosfera u ekipi je odlična, svakodnevno radimo i želimo zadržati vodeće mjesto na ljestvici.
Uvjerena sam da nas očekuje jedan uzbudljiv susret, s mnoštvom dugih nadigravanja i lijepih poteza te sam sigurna da će to biti prava poslastica za sve ljubitelje sporta i odbojke'', izjavila je u razgovoru za Bljesak.info najiskusnija igračica Smeča 24-godišnja Ivana Skoko koja igra na poziciji libero.

Osvrnula se i na prethodne utakmice, a posebno na prošlotjednu veliku pobjedu protiv Igmana na Ilidži (2:3) koja im je donijela vodeće mjesto u poretku.

''Mislim da je to bio najveći ispit za nas u ovoj sezoni, budući da smo imali nekih promjena i pomlađivanja u ekipi od prošle godine, i obzirom na neke manje lijepe komentare nakon utakmice s ekipom Kaknja, s kojom smo se susreli u kolu prije gostovanja kod Igmana. Mislim da smo dosadašnjim rezultatima, serijom pobjeda i bez ijednog poraza, nedvojbeno potvrdili status favorita u skupini jug Super lige FBiH, i opravdali naše pretenzije za ponovni ulazak u doigravanje za Premijer ligu BiH.

Iznimno sam ponosna što i u ovakvim društveno-gospodarskim prilikama i uvjetima rada, uspijevamo ne samo održati klub na razini, nego i iz godine u godinu ostvarivati sve zapaženije rezultate, i to sve sa našim domaćim, mladim djevojkama'', priča Skoko za Bljesak.info.

Nesumnjivo nas u nedjelju očekuje odlična odbojka na Pecari, a Smeč će u oproštaju od domaće publike za ovu godinu pokušati doći do pete uzastopne pobjede i potvrdu prvog mjesta.

''Uvjerena sam da imamo kvalitetniju ekipu, ali o pobjedniku će sigurno odlučivati nijanse, te svakako neizostavni faktor domaćeg terena i publike. Zato ovim putem pozivam sve ljubitelje sporta da u nedjelju izdvoje malo vremena, dođu na Pecaru, svjedoče jednoj predivnoj sportskoj priči u gradu i podrže nas na putu prema petoj uzastopnoj ovosezonskoj pobjedi i potvrđivanju vodećeg mjesta u ligi. Spektakl je zagarantiran'', zaključila je u razgovoru za Bljesak.info libero širokobriješkog Smeča 24-godišnja Ivana Skoko.

Natjecateljsku 2017. godinu Smeč će završiti gostovanjem u sedmom kolu u Vogošći.

Kopirati
Drag cursor here to close