KK Brotnjo-Hercegovina

Ivan Niko Prusina kadetski prvak Hrvatske, Jure Vasilj i Zoran Zovko viceprvaci

Ivan Niko Prusina pobijedio je četiri protivnika na putu do naslova prvaka u kategoriji do 75 kilograma za kadete, dok su Zoran Zovko i Jure Vasilj osvojili srebrne medalje
Sport / Ostali sportovi | 19. 11. 2018. u 07:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: KK Brotnjo -Hercegovina / Uspjeh na Državnom prvenstvu

Brotnjak Ivan Niko Prusina novi je kadetski prvak Hrvatske u karateu. Prusina je naslov prvaka osvojio na Državnom prvenstvu Hrvatske za kadete, junior i mlađe seniore koje je održano u Rijeci, a uz Prusinu još pet članova KK Brotnjo-Hercegovina osvojilo je medalje na Državnom prvenstvu.

Ivan Niko Prusina pobijedio je četiri protivnika na putu do naslova prvaka u kategoriji do 75 kilograma za kadete, dok su Zoran Zovko i Jure Vasilj osvojili srebrne medalje. Ivan Pehar, Adrian Karačić i Vladimir Ostojić nastup na spomenutom prvenstvu završili su osvojivši brončane medalje.

Foto: KK Brotnjo -Hercegovina / Osvajači medalja

Jure Vasilj srebrnu medalju osvojio je u kategoriji za juniore do 76 kilograma, dok je Zoran Zovko isti uspjeh ostvario u teškoj kategoriji za mlađe seniore. Klupske kolege Ivan Pehar i Adrian Karačić osvojili su brončane medalje u teškoj kategoriji za juniore, baš kao i Vladimir Ostojić u teškoj kategoriji za mlađe seniore.

Foto: KK Brotnjo -Hercegovina / Medalje sa Državnog prvenstva

Osvojivši naslov prvaka Ivan Niko Prusina izborio je nastup na Europskom prvenstvu koje će se u veljači održati u Danskoj, a svi osvajači medalja sa Državnog prvenstva Hrvatske izborili su pravo nastupa na Balkanskom prvenstvu čiji će domaćin od 30. studenog do 2. prosinca biti Dubrovnik.

Foto: KK Brotnjo -Hercegovina / Mlade karate nade

Treneri su jako zadovoljni ostvarenim rezultatom, ali to nije sve, treba nastaviti raditi kako bi se i sa Balkanskog prvenstva, koje je za 2 tjedna u Dubrovniku, vratili sa novim medaljama.

Foto: KK Brotnjo -Hercegovina / Veliki uspjeh

''Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinjeli ovim rezultatima. Pozivamo sve mlade koji žele svoj život učiniti zdravijim, sretnijim,  punim lijepih druženja i putovanja da dođu u prostorije Karate kluba Brotnjo-Hercegovina u Osnovnoj školi fra Didaka Buntića u Čitluku te ostvare svoje snove'', navode iz ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close