Svjetska karate liga

Iva Marić Širokom Brijegu iz Venecije donijela zlato

Svjetska liga okupila je preko 4000 natjecatelja iz čitavog svijeta, a članica kk Široki Brijeg popela se na najviše postolje pobijedivši u 5 mečeva:
Sport / Ostali sportovi | 11. 12. 2023. u 07:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iva Marić članica karate kluba Široki Brijeg ostvarila je povijesni uspjeh za svoj klub i svoj Grad Široki Brijeg osvojivši zlato na svjetskoj karate ligi koja se održala u Veneciji. Svjetska liga okupila je preko 4000 natjecatelja iz čitavog svijeta, a članica kk Široki Brijeg popela se na najviše postolje pobjedivši u 5 mečeva: predstavnicu turske 4-1,  prestavnicu BiH 6-2 i predstavnicu Ukrajine 4-4 na prednost prvog poena, zatim opet još jednu predstavnicu Ukrajine 3-0, te u finalu predstavnicu Italije sa visokih 10-1.

Viktor Kvesić također je zabilježio odličan nastup osvojivši visoko 9. Mjesto, pobijedivši prvo kolo predstavnika Ukrajine 5-1, predstavnika Italije 8-5, te je kasnije zaustavljen od predstavnike Španjolske 4-6, te u repesažu od predstavnika Portugala.

Anamarija Glavina i Klara Lovrić zaustavljeni  su u drugom kolu, dok su Matej Zeljko i Valentino Slišković zaustavljeni u prvom kolu natjecanja.

Ekipu su vodili braća treneri Marin i Goran Hrkać

 

Kopirati
Drag cursor here to close