Medalje oko vrata

Ispisale povijest: Mažoretkinje Općine Čitluk zlatne na Europskom kupu

Matea Prusina osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Kadet solo štap i tako donijela prvu neformacijsku medalju za Čitlučke mažoretkinje u kategoriji štapa.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2022. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mažoretkinje Općine Čitluk s Europskog kupa neformacija u Podčetrteku u Sloveniji vraćaju se s četiri zlata i četiri srebra.

Naime, čitlučke mažoretkinje osvojile su medalje u svih osam kategorija u konkurenciji od 14 klubova iz različitih država te 72 neformacije.

Matea Prusina osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Kadet solo štap i tako donijela prvu neformacijsku medalju za Čitlučke mažoretkinje u kategoriji štapa.

Anamarija Luburić i Magdalena Beljo osvojile su zlatnu medalju u kategoriji Kadet duo pompon te treći put za redom donijele zlato s Europskog kupa u toj kategoriji.

Foto: PR / Mažoretkinje "Čitluk" zlatne na Europskom kupu 

Petra Stojić i Lana Luburić osvojile su srebrnu medalju u kategoriji Kadet duo štap.

U kategoriji Junior solo pompon predstavile su se s tri natjecateljice te osvojile dvije medalje. U istoj kategoriji je Lea Marinčić osvojila visoko četvrto mjesto, Ana Primorac drugo mjesto, a Ružica Sušac zlatno odličje.

U kategoriji Juniori duo pompon nastupile su s dvije neformacije te osvojile jednu medalju. Duo Iva Bajkuša i Lucija Sušac osvojile su peto mjesto, dok su Ema Juričić i Eva Turudić osvojile srebrnu medalju u istoj kategoriji.

Na poseban način ističu najteže kategorije kupa; Duo junior štap i Solo junior štap gdje je nastupilo po 10 i 12 natjecateljica.

Leona Barbarić u najtežoj kategoriji kupa Solo junior štap, u konkurenciji od 12 natjecateljica osvojila srebrnu medalju.

Foto: PR / Mažoretkinje "Čitluk" zlatne na Europskom kupu 

Petra Martinović i Klara Juričić osvojile su zlatnu medalju u kategoriji Junior solo štap te tako ispisale povijest našeg kluba.

Pod vodstvom trenerica Anje Andričević i Matee Miličević, Mažoretkinje Čitluk ostvarile su najbolji rezultat u postojanju kluba te tako pokazale da se trud, rad i strpljenje uvijek isplati.

Trenerice se od srca zahvaljuju roditeljima bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće te ističu kako je ovo samo početak, da sad nastavljaju još više i jače u susret Državnom prvenstvu koje se ove godine održava u Mostaru 29. svibnja i Europskom kupu u Pragu koji je planiran 20-23. listopada 2022.

Kopirati
Drag cursor here to close