Dosta sreće za Britanku

I kamere napadaju

Nakon završetka jednog gema tzv spider-kamera se toliko nisko spustila da je zakačila zaštitu od sunca iznad glave sutkinje Alison koja je imala puno sreće.
Sport / Ostali sportovi | 20. 01. 2019. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / I kamere napadaju 

Zahvaljujući modernim tehnologijama, sportske događaje je pravi užitak gledati. Bez obzira o kojem događaju se radi. Kamere su postavljene na različitim mjestima, koriste su u svakoj prilici, a takva je stvar već godinama i u tenisu.

Takva jedna kamera mogla je skupo koštati sutkinju u stolici Alison Hughes meča Ashleigh Barty - Maria Sharapova.

Nakon završetka jednog gema tzv spider-kamera se toliko nisko spustila da je zakačila zaštitu od sunca iznad glave sutkinje Alison koja je imala puno sreće.

Camera smashes into and breaks umpire's chair in scary moment

After Maria Sharapova lost to Ashleigh Barty at the Australian Open, an airbourne camera smashed into the umpire's chair and broke the roof off it. January sees the tennis season blaze into life on the scorching hard courts of Melbourne Park.

Meč je nastavljen, a domaći navijači su mogli uživati, Ashleigh Barty je izborila četvrtfinale singla.

Barthy je prošle godine s Amerikankom CoCo Vandeweghe osvojila US.Open, prije toga je igrala finala na preostala tri velika. Sada je uspjela ostvariti najbolji rezultat pojedinačno nakon što je eliminirala Mariju Sharapovu u tri seta 4:6, 6:1, 6:4. Protivnica Australke u četvrtfinalu je Petra Kvitova.

Kopirati
Drag cursor here to close