Mali nogomet

HVIDR-a Mostar osvojila treće izdanje turnira u Pologu

Sport / Ostali sportovi | 05. 09. 2016. u 15:34 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HVIDR-a Mostar pobjednik je malonogometnog turnira Polog 2016. U finalu su mostarski hakleri bili bolji od prošlogodišnjeg finalista, ekipe Litar litar. 

Večer je trebala početi utakmicom za treće mjesto između Bemix-a i osvajača dva dosadašnja izdanja turnira, ekipe Butik Cosmos, a kako se tim Bemix-a nije pojavio, treće mjesto automatski je pripalo malonogometašima Butika Cosmos.

U nastavku večeri, snage su u finalu seoskog turnira odmjerili Grabova draga i Sitan vez - lutrijom penala pobjedu, pokal i pečeno janje odnijela je ekipa Grabove drage.

U 22:30 je počelo ono što su svi nestrpljivo čekali, finale 3. Malonogometnog turnira Polog 2016., u kojem je HVIDR-a Mostar s 4:3 bila bolja od tima Litar litar. 

Nakon završetka utakmice dodijeljene su i nagrade: HVIDR-a Mostar je uz pehar nagrađena s 5.000 maraka, tim Litar litar osvojio je 1.500, a trećeplasirani Butik Cosmos 500. 

Najboljim igračem turnira proglašen je Darko Raguž (HVIDR-a), suigrač mu Haris Skuhan ponio je titulu najboljeg golmana, dok je najboljim strijelcem turnira postao Tomislav Grbešić (Butik Cosmos).

Zabava je trajala dugo u noć uz glazbu uživo.

Kopirati
Drag cursor here to close