Titula Astrosima, Jimu najveći dobitak

Houston Astrosi prvaci, Mattress Mack uzeo 75 milijuna dolara

Na Astrose se Jim već kladio i 2017. godine kada su bili prvaci. Tada je dobio osam milijuna dolara i bio pozvan na druženje prvaka s tadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.
Sport / Ostali sportovi | 07. 11. 2022. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Houston Astrosa je novi MLB prvak. Drugi put u svojoj povijesti. Oni su u šestoj utakmici World Seriesa pobijedili Philadelphia Phillies s 4-1 i u seriji na četiri pobjede slavili s 4-2. Pobjedu i naslov Houstonu osigurao je Kubanac Yordan Alvarez koji je u šestom inningu postigao tri boda.

Rookie Houston Astrosa Jeremy Pena proglašen je najkorisnijim igračem World Series. Kroz cijelu finalnu seriju se povezivala i priča Jima McIngvalea, biznismena i čovjeka za kojeg će mnogi reći da je najveći kladioničar na svijetu.

McIngvale se prije početka sezone kladio da će njegov omiljeni klub Houston Astrosi osvojiti MLB ligu, pa je Uložio 10 milijuna dolara. Na kraju je dobio 75 milijuna dolara. Na Astrose se Jim već kladio i 2017. godine kada su bili prvaci. Tada je dobio osam milijuna dolara i bio pozvan na druženje prvaka s tadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

McIngvale je častio i svoje kupce jer su Astrosi osvojili naslov. Svatko tko je prije završnice sezone kupio madrac vrijedan tri tisuće dolara, dobio je povrat novca nakon što su Astrosi postali prvaci. A ako je netko potrošio najmanje pet tisuća dolara na namještaj, vraćen mu je taj novac i dobio je nagradu od još pet tisuća. Naravno kao i svaki kladioničar, nije Jim uvijek "prolazio". Tako je nakon finala Super Bowla kada su Bengalsi izgubili od Ramsa, "pao" 10 milijuna dolara.

Video: Mattress Mack do rekordnih 75 milijuna dolara 
Kopirati
Drag cursor here to close