Preuzimanje startnih paketa

Humanitarna utrka – info za trkače, šetače i navijače

Start HT Eronet humanitarne 4 K utrke je ispred tržnog centra Mepas Mall u 12:00h.
Sport / Ostali sportovi | 14. 03. 2023. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Startni paketi, u kojima se nalazi startni broj i majica, preuzimaju se osobno u petak 17.03.2023.g u vremenu od 10:00 do 22:00 h na 6. katu tržnog centra ''Mepas Mall'', dvorana Queen.

Startni broj potrebno je zakačit na majicu, na vidljivo mjesto, pomoću ziherica, koje se nalaze u startnom paketu. Startni broj sadrži čip zalijepljen na pozadini koji služi za mjerenje vremena. Da nebi došlo do oštećenja čipa, nemojte ga savijati.

Start HT Eronet humanitarne 4 K utrke je ispred tržnog centra Mepas Mall u 12:00h.

  / Ruta

Staza vodi trkače/šetače kroz Splitsku i Dubrovačku ulicu do slastičarnice Aldi 3 gdje se polukružno okreću te vraćaju do Mostarke i skreću na Aveniju. Nastavljaju Avenijom do srednje građevinske škole gdje skreću u Ulicu Kralja Zvonimira trčeći/šetajući do kružnog toka pored Parka nobelovaca odakle staza ide prema Rondo-u. Trčeći/šetajući pored parka Zrinjevca sa lijeve strane i Kosače sa desne dolaze do šetnjice Nikole Šubića Zrinskog kojom stižu na Španjolski trg. Staza dalje vodi na trg Musalu. Kroz park na Musali trkači/šetači skreću u Lacinu ulicu, kojom izlaze na Carinski mos,t preko kojeg trče/šetaju ravno do cilja ispred tržnog centra ''Mepas Mall''.

''Trkačima/šetačima želimo puno sreće i da se lijepo zabave na utrci, a sugrađane pozivamo da nam se pridruže uz dionicu te bodrite trkače/šetače. Ukoliko ste u mogućnosti, napravite transparent, ponesite žviždaljku, udaraljku.... i bodreći trkače/šetače lijepo se zabavite'', poručuju organizatori.

"Prijave na 'HT ERONET 4K humanitarnu utrku''', nisu više moguće.

Zahvaljujemo se svim trkačima/šetačima koji su se registrirali za sudjelovanje. Ukoliko se niste registrirali, a imate želju podržati centar, možete to učiniti direktnom uplatom donacije. Više informacija na https://los-rosales.com/o-nama/bankovni-racuni/.

Kopirati
Drag cursor here to close