Lakši trening

Hrvatski vaterpolisti s 21 razlike potopili Tursku na EP-u

Ovo je druga pobjeda Hrvatske na EP-u u Barceloni, prije dva dana hrvatski vaterpolisti slavili su protiv Nizozemske 15:8.
Sport / Ostali sportovi | 18. 07. 2018. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u srijedu je u 2. kolu skupine C na Europskom prvenstvu u Barceloni lakoćom svladala Tursku 23:2 (4:0, 7:1, 6:1, 6:0).

U hrvatskoj reprezentaciji najefikasniji su bili Lovre Miloš sa šest i Loren Fatović s pet golova. Ante Vukičević i Andro Bušlje zabili su po tri pogotka, Maro Joković dva, a Marko Macan, Josip Vrlić, Javier Garcia i Ivan Buljubašić po jedan.

Ovo je druga pobjeda Hrvatske na EP-u u Barceloni, prije dva dana hrvatski vaterpolisti slavili su protiv Nizozemske 15:8. Reprezentacija Grčke, koja je u 1. kolu dobila Tursku 27:1, u srijedu igra s Nizozemskom (15:30 sati).

U posljednjem kolu u skupini u petak, 20. srpnja, sastaju se Turska - Nizozemska (14 sati), te Hrvatska - Grčka (20:30 sati). Pobjednici četiriju skupina direktno idu u četvrtfinale, a drugi i treći iz svake skupine razigravat će za preostala četiri mjesta u četvrtfinalu.

Kopirati
Drag cursor here to close