Zahvalnica vozaču Williamsa

Horner: Latifiju doživotne zalihe Red Bulla

"Bilo nam je potrebno čudo koje će nam donijeti bogovi utrkivanja u posljednjih deset krugova. Hvala ti, Latifi, za to sigurnosno vozilo", rekao je Horner.
Sport / Ostali sportovi | 13. 12. 2021. u 17:52 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je izgledalo kako je sve gotovo. Kako samo čudo može Lewisa Hamiltona odvojiti od naslova prvaka, ono se ipak dogodilo. Mick Schumacher i Nicholas Latifi su imali jedan duel na začelju poretka, nakon kojeg je vozač Williams napravio grešku i završio u zaštitnoj ogradi. Sve ono što se do tog trenutka dešavalo na stazi je palo u zaborav, jer je uslijedio rasplet kakav se nikada do sada nije dogodio. Zato se dan poslije utrke malo kroz šalu, a malo kroz zbilju govori o tome kako je Latifi itekako zaslužan za ovu titulu Maxa Verstappena. Christian Horner mu je poručio kako će dobiti doživotnu zalihu Red Bulla.

"Dobit će doživotnu zalihu energetskog pića Red Bull. Bilo nam je potrebno čudo koje će nam donijeti bogovi utrkivanja u posljednjih deset krugova. Hvala ti, Latifi, za to sigurnosno vozilo. Moram se zahvalim i direkciji utrke – dali su sve od sebe da se utrka nastavi što je moguće prije. Svaka čast Lewisu, bio je nevjerojatan protivnik tijekom cijele sezone. Zbog toga što smo njega porazili, naša je pobjeda još veća”, rekao je Horner.

S druge strane ostaje pitanje, hoće li Mercedes nastaviti svojim motorima snabdijevati momčad Williamsa. 

Kopirati
Drag cursor here to close