10 medalja

HCK Široki dominirao i na Europskom turniru u Mađarskoj

Uspjeh na Europskom turniru je definitivno šlag na torti u najboljoj sezoni u povijesti Hrvatskog cheerleading kluba Široki.
Sport / Ostali sportovi | 21. 05. 2018. u 08:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski cheerleading klub Široki osvojio je četiri zlatne, četiri srebrne te dvije brončane medalje na Europskom cheerleading turniru u mađarskom Gyongyosu održanom u subotu.

HCK Široki natjecao se u 12 disciplina i tri uzrasta. 

Zlato su osvojile Luna Mandić i Laura Brkić u kategorijama pom-pon duo kadeti, junior pom-pon tim, juniori group stunt te Stela Mandić i Nina Barać u kategoriji duo hip-hop kadeti. 

Srebrna medalja pripala je Nikolini Čolak u seniori individual, kadeti navijački tim, kadeti group stunt te Nikolina Galić i Stella Mandić juniori duo hip-hop.

Brončanu medalju osvojila je Antonija Kožul u juniori individual te Gabrijela Zeljko i Antonija Kožul u juniori duo pom-pon.  Četvrto mjesto pripalo je Nataliji Galić u kadeti individual, te peto mjesto duo hip-hop seniori Nikolina Čolak i Ruža Kraljević.

Članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki bili su smješteni u samom središtu Budimpešte, uz natjecanje posjetili su znamenitosti u mađarskoj prijestolnici te Tropicarium.

Nakon ulaska u polufinale Hrvatskog supertalenta, osvajanja All Star titule prvaka države, uspjeh na Europskom turniru je definitivno šlag na torti u najboljoj sezoni u povijesti kluba. Koreografije s Europskog turnira bit će izvedene na Cheerleading večeri 10. lipnja 2018. godine u širokobriješkom kinu Borak koja se po drugi put održava u sklopu Brijeških zvona.

Kopirati
Drag cursor here to close