Lewis bez prava na pogrešku

Hamilton najbrži u kvalifikacijama za sprint

Na rasporedu su bile kvalifikacije za sutrašnji sprint. Najbrži je bio Mercedesov Lewis Hamilton ispred glavnog rivala za naslov prvaka Maxa Verstappena u Red Bullu.
Sport / Ostali sportovi | 13. 11. 2021. u 00:36 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Velike Britanije i Italije, treća u posljednja sprint utrka unutar kvalifikacija za nedeljnu utrku je ona koja se vozi u Brazilu. U trenutku koji je izuzetno važan kada je u pitanju konačni rasplet sezone. Do kraja su ostale još četiri utrke, Max Verstappen ima 19 bodova prednosti u odnosu na Lewisa Hamiltona.

Situacija u momčadi Mercedesa nije idealna, Lewis Hamilton je pod velikim pritiskom Nizozemca i pitanje je da li će izdržati. Problem leži u činjenici da su tijekom kvalifikacija bolidi Mercedesa veoma brzi, međutim na utrka ili prave pogreške (Botta) ili jednostavno ne mogu pratiti ritam Red Bulla (Hamilton).

Novi vikend je pred nama i opet je Mercedes najbrži na početku. Na rasporedu su bile kvalifikacije za sutrašnji sprint. Najbrži je bio Mercedesov Lewis Hamilton ispred glavnog rivala za naslov prvaka Maxa Verstappena u Red Bullu. Treći je bio Valtteri Bottas u Mercedesu, a četvrti Sergio Perez u Red Bullu. Pierre Gasly, Carlos Sainz, Leclerc, Norris, Ricciardo i Fernado Alonso su završili među deset najboljih. Sljedeći na rasporedu drugi slobodni trening u subotu, u terminu od 16:00.

Kopirati
Drag cursor here to close