Na kraju sezone 2021. godine

Hamilton: Jesam, razmišljao sam o povlačenju

"Emocije su bile intenzivne, bilo je to jako, jako teško razdoblje, tako da sam morao samo pričekati da se stvari smire, da budem jasan u svojim mislima i da tada mogu donijeti prave odluke", pojasnio je Lewis.
Sport / Ostali sportovi | 05. 12. 2023. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle su dvije godine od nevjerojatne završnice F1 sezone u kojoj je jedan krug VN Abu Dhabija odlučio prvaka. Prvak je postao Max Verstappen nakon čega se slika u Formuli 1 počela mijenjati.

Nizozemac je postao nedodirljiv, osvojio je tri vezana naslova prvaka.
Lewis Hamilton je nakon sedam osvojenih titula ostao bez pobjede od VN Saudijske Arabije 2021. godine. I dok je tada govorio da je uvijek bio odlučan vratiti se, sada je priznao da je bilo trenutaka u kojima je razmišljao o tome da ode. Na pitanje je li tada razmišljao o mirovini, odgovorio je:

"Svakako, da. Toliko toga mi je prolazilo kroz glavu tijekom tog razdoblja. Ali mislim da je jedna od najgorih stvari koje možete učiniti donositi odluke na temelju emocija, jer kada ste emotivni i u žaru tog trenutka, najčešće nećete donositi najbolje odluke. Emocije su bile intenzivne, bilo je to jako, jako teško razdoblje, tako da sam morao samo pričekati da se stvari smire, da budem jasan u svojim mislima i da tada mogu donijeti prave odluke. Mislim da sam naučio puno o svom stanju uma i kako ga održati na mjestu i ostati pozitivan, dodajući nove alate u svoj arsenal kako bih mogao nastaviti raditi ono što radim. Imam 38, skoro 39 godina, i osjećam se odlično u svom tijelu. To je zbog određenih alata koje sam uspio prikupiti tijekom ove dvije godine. Vrijeme koje sam uspio provesti izvan utrka, mislim da sam uspio puno bolje održavati energiju i fokus", zaključio je Lewis.

Kopirati
Drag cursor here to close