Zbog problema sa bolidom

Hamilton: Bol je bila užasna

"Ne mogu izraziti bol koju sam doživio, posebno na pravcima. A na kraju morate misliti na sve ljude koji se oslanjaju na vas da osvojite bodove. Ali i dalje smo bili u tako dobroj poziciji" izjavio je Hamilton.
Sport / Ostali sportovi | 13. 06. 2022. u 01:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Mercedesa u sezoni koja je daleko od idealne ima ove sezone problema kako sa brzinom bolida, tako i užasnom trakcijom i poskakivanjem bolida. Inženjeri podižu bolid i vozači imaju velikih problema. U pojedinim trenucima izgleda kao da se bolidi odbijaju od asfalta. O tome je pričao i George Russell

"Pitanje je vremena kada ćemo vidjeti veliku nesreću. Puno nas jedva možemo držati auto na ravnoj liniji. Ovdje smo zadnja dva zavoja prolazili na 300 km/h, mogli ste golim okom vidjeti koliko smo na neravnom asfaltu bili blizu tla. Iz kokpita zbog odbijanja jedva mogu vidjeti gdje je zona kočenja, a u zadnjem zavoju su još i zidovi s obje strane".

Ono o čemu je pričao Russell, na svojoj koži je osjetio njegov momčadski kolega Lewis Hamilton jedva je izašao iz bolida nakon utrke. Snimci nisu nimalo bili ugodni, vjerojatno je još manje bilo i Hamiltonu.

"Uspio sam izdržati utrku zahvaljujući adrenalinu, stisnuo sam zube i izdržao bol.Ne mogu izraziti bol koju sam doživio, posebno na pravcima. A na kraju morate misliti na sve ljude koji se oslanjaju na vas da osvojite bodove. Ali i dalje smo bili u tako dobroj poziciji. Treće i četvrto mjesto i dalje je sjajan rezultat za momčad. Odradili smo sjajan posao sa strategijom, a kad popravimo ovo poskakivanje bit ćemo u borbi", tvrdi Hamilton.

Kopirati
Drag cursor here to close