Istraga

Grafitom u Splitu poželjeli Đokoviću da umre

Novak Đoković je bio organizator Adria Toura teniskog megaspektakla nedavno održanog u Zadru, prekinutog radi zaraze koronavirusom.
Sport / Ostali sportovi | 25. 06. 2020. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska policija istražuje tko je u središtu grada napisao morbidnu poruku srpskom tenisaču Novaku Đokoviću, a tijekom prijepodneva komunalno redarstvo bi trebalo naložiti bojanje tog zida.

Na zidu u Sinjskoj ulici u centru Splita osvanuo je napis: "Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću umri", prenosi Hina.

Foto: Pixsell / Poruka Đokoviću

U policiji kažu da su izašli na mjesto događaja i o svemu obavijestili komunalno redarstvo. Dodaju da će uvredljiv grafit biti uklonjen te da policija traga za njegovim autorom.

Novak Đoković je bio organizator Adria Toura teniskog megaspektakla nedavno održanog u Zadru, prekinutog radi zaraze koronavirusom.

Inače, na zadarskom području četiri su nova slučaja zaraze koronavirusom, a riječ je o tri strana državljana i jednoj osobi iz Zadarske županije, priopćio je u četvrtak Stožer civilne zaštite Zadarske županije.

Ni jedna od novozaraženih osoba, kako je priopćeno, nema veze s teniskim turnirom koji se prošli tjedan održao u Zadru, već je riječ o troje turista i hrvatskoj državljanki koja je boravila u Sloveniji.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close