Nakon izolacije

Goran Ivanišević negativan je na koronavirus

''Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro.''
Sport / Ostali sportovi | 13. 07. 2020. u 19:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tenisač je u izolaciji je proveo gotovo tri tjedna.

''Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu… Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala Falkensteir hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam!“, napisao je Ivanišević na Instagramu, dodavši da mu je u Zadru bilo lijepo, ali ne namjerava se uskoro vraćati, piše N1.

''Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak!'', poručio je.

Podsjetimo, bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji je također sudelovao na Adria Touru u Zadru, tada je objavio da je pozitivan na koronavirus. Finale je otkazano, a sudionici su testirani.

Osim Dimitrova, pozitivne rezultate dobili su i hrvatski reprezentativac Borna Ćorić i srpski tenisač Viktor Troicki, kao i Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nije se s ostalima testirao u Zadru, već u Beogradu, a rezultat je bio pozitivan, kao i od supruge Jelene.

Početkom srpnja, Đoković i njegova supruga objavili su da su negativni na koronavirus.

Kopirati
Drag cursor here to close