Sarajevo

G-Drive štafetni polumaraton za timsku zabavu i rekreaciju

Ovoga puta, nakon uspješne utrke u Banja Luci, Sarajlije će imati priliku da pokažu svoj timski duh i spremnost na suradnju kroz sport.
Sport / Ostali sportovi | 17. 09. 2021. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija G-Petrol i ove godine je generalni pokrovitelj G-Drive štafetnog polumaratona koji će se održati u nedjelju, 19. rujna u Sarajevu.

Ovoga puta, nakon uspješne utrke u Banja Luci, Sarajlije će imati priliku da pokažu svoj timski duh i spremnost na suradnju kroz sport.

''Štafetni polumaraton je odlična prilika da sa svojim prijateljima, kolegama ili članovima porodica napravite ekipu, i da testirate svoje timske kapacitete kroz sport i zdravu rekreaciju. Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da podržimo razvoj amaterskog sporta u zajednicama u kojima poslujemo'', ističe Milan Čolović, direktor G-Petrol kompanije.

Svim natjecateljima i natjecateljicama je zaželio uspjeh i izrazio nadu da će im najbolje pogonsko gorivo biti prijateljstvo i zdrav način života!

Utrka će započeti u 9:00 sati u ulici Ferhadija kod znaka „Sarajevo Meeting of Cultures“ a natjecatelji će nakon što istrče 21 kilometar, utrku završiti na Trgu Susan Sontag ispred Narodnog pozorišta.

Predviđeno vrijeme za utrku je tri sata, timovi će se natjecati u ženskoj, muškoj ili mješovitoj kategoriji, a ukupan broj timova je ograničen na 120.

G-Petrol d.o.o. u BiH upravlja mrežom od 42 benzinske stanice, od kojih je 31 u premium brendu GAZPROM, a ostalih 11 brenda NIS Petrol. Svi maloprodajni objekti kompanije su usmjereni na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunskih usluga savremenim potrošačima.

Kopirati
Drag cursor here to close