Boks

Fury o porazu Joshue: Nemam namjeru udarati nekoga kada je na dnu

''Nadao sam se da će Joshua pobijediti, ali nije uspio, no to nije moj posao''
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2021. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Tyson Fury

Britanski boksač Tyson Fury bio je razočaran ishodom borbe u kojoj je njegov veliki rival Anthony Joshua poražen od Oleksandra Usika čime je izgubio pojaseve po WBA, IBF, WBO i IBO verziji u teškoj kategoriji.

Prvak po WBC-u već je ranije dogovorio meč s Joshuom za ujedinjenje naslova, ali dogovor je propao jer je Fury morao pristati na treći meč protiv Deontaya Wildera koji je na rasporedu sljedećeg vikenda, 9. listopada u Las Vegasu, prenosi HRT.

''Nadao sam se da će Joshua pobijediti, ali nije uspio, no to nije moj posao. Gledao sam borbu i razočaran sam što je izgubio'', rekao je Fury.

''Sada sam usredotočen samo na to kako pobijediti Wildera, on je najopasniji teškaš na svijetu. On bi pobijedio i Joshuu i Usika i ostatak kategorije'', dodao je Fury.

Joshua planira aktivirati klauzulu i boriti se u revanšu protiv Usika.

''Moj savjet za njega u revanšu da se drži onoga u čemu je najbolji. Neka ide naprijed i napada'', rekao je Fury i ustvrdio: ''Nemam namjeru udarati nekoga kada je na dnu. To nije moj stil. Ja izazivam one koji su na vrhu, a ne na dnu, na svojoj najnižoj točki i vjerojatno mentalno nestabilni poslije takvog poraza''.

Kopirati
Drag cursor here to close