on se samo šalio

Fury demantirao povlačenje: Najveći sam, ovdje sam da ostanem!

Sport / Ostali sportovi | 04. 10. 2016. u 07:17 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski prvak u teškoj kategoriji Britanac Tyson Fury demantirao je da se povlači iz boksa.

On je naveo da je objavu o umirovljenju napisao da bi pokazao "kakvi su mediji".

Fury je prošle godine šokirao svijet boksa kada je pobijedio Vladimira Klička i postao prvak svijeta. Od tada se nije borio i dva puta je odgađao uzvrat s Ukrajincem, prvi put zbog ozljede zgloba, a drugi put zbog mentalnih problema. U rujnu je otkriveno da je na doping testu bio pozitivan na kokain.

Poslije toga je promenio ime na Twitteru u "Tyson Montana", a na profilnu sliku je stavio fotografiju na kojoj je njegova glava namontirana na tijelo kriminalca Tonija Montane iz filma "Lice sa ožiljkom", kako sjedi za stolom na kome su velike količine kokaina.

Potom je objavio da odlazi u mirovinu, uz vulgarnu poruku navijačima. Samo nekoliko sati poslije toga objavio je sasvim drugačiju poruku.

“Mislili ste da ćete se tako lako otarasiti Kralja Cigana? Ovdje sam da bih ostao. Najveći sam. Ovo vam samo pokazuje kakvi su mediji”, napisao je Fury.

Poslije toga je objavio svoju fotografiju sa šampionskim pojasevima na kojoj piše "Ciganski ratnik, cigansko srce, ciganska krv" uz poruku "Čim se oporavim, braniću ono što je moje - teškaški tron".

Fury je često imao verbalne ispade i ekscentrično se ponašao, zbog čega je u svijetu boksa imao mnogo neprijatelja, ali i vjernih obožavatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close