Final Fight Championship

FFC 28: Denis 'Lumberjack' Marjanović brani pojas u Ateni

Sport / Ostali sportovi | 10. 02. 2017. u 11:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godinu dana nakon izuzetno uspješnog debija u Grčkoj, najmoćnija europska borilačka promocija Final Fight Championship vraća se u Atenu s još jačim popisom borbi i još impresivnijim borilačkim spektaklom!

Gledateljima je zajamčen još kvalitetniji popis borilačkih zvijezda, još intrigantniji "match upovi" i još impresivnija produkcija koja je FFC priredbama donijela kultni status u svjetskim razmjerima.

Jedna borilačka večer, dva odvojena borilačka spektakla i našto najbolje što je Grčka imala prilike vidjeti od gladijatora modernog doba. FFC 28 "Grčka protiv ostatka svijeta" je nešto što se ne propušta jer će Atena 11. ožujka biti centar borilačkog svijeta!

Dvoboj za pojas prvaka u kick boksing konkurenciji čini obračun ponajboljeg bosanskohercegovačkog udarača Denisa “Lumberjack” Marjanovića i mladog hrvatskog izazivača Andija Vrtačića.

Marjanović je svoj pojas prvaka u srednjoj kategoriji do 85 kilograma osvojio na posljednjoj FFC priredi u prosincu 2016. u Zagrebu, a iste večeri je Vrtačić impresivnim slavljem “kupio” čelnike FFC-a izborivši izazivačku poziciju.

Kopirati
Drag cursor here to close