Doček šampionu

Fešta u Međugorju: Sveta misa, Thompsonov koncert i vol na ražnju!

Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2014. u 21:53 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednik US Opena Marin Čilić doći će u svoje Međugorje u utorak. Nakon obaveze u Davis Cupu Čilić će iz Zagreba automobilom doputovati u Međugorje.

Njegov dolazak očekuje se oko 16:30 sati pred župnu crkvu svetoga Jakova u Međugorju, gdje će biti dočekan od svećenika na župi Međugorje predvođenih župnikom fra Marinkom Šakotom.

Od 17 sati Marin će se pridružiti župnoj zajednici u slavljenju večernjeg molitvenog programa koje započinje molitvom krunice, a od 18 sati se nastavlja večernjom svetom misom.

Nakon mise slijedi molitva 7 očenaša i kratki program za Marina od strane svećenika i župnoga zbora Kraljice Mira. U 20 sati kreće se ka SRC Čorkov Dolac gdje će biti velika proslava u čast Grand Slam pobjednika, objavio je Međugorje-info.com.

Na proslavi na igralištu održat će se veliki koncert, a nastupit će Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Jole, Tiho Orlić ali i drugi gosti iznenađenja. Za sve posjetitelje bit će pripremljena i vrhunska jela: bogati roštilj, tradicionalni hercegovački janjci, ali i vol, prenosi Medjugorje-info.com.

Kopirati
Drag cursor here to close