Bjorn Borg

Federer nema pravo na greške, Novaka čeka Thiem

U drugom setu je Federer imao samo jednu break loptu, u četvrtom gemu za 3:1, Thiem je opet reprizirao prvi set, pa je s breakom za 6:5 otišao do pobjede.
Sport / Ostali sportovi | 11. 11. 2019. u 12:44 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roger Federer je poražen u prvom meču skupine Bjorn Borg, Austrijanac Dominic Thiem je bio bolji, 5:7, 5:7.  Thiem je već na početku meča ispustio 2:0, ali je novim breakom u jedanaestom gemu osigurao prvi set.

U drugom setu je Federer imao samo jednu break loptu, u četvrtom gemu za 3:1, Thiem je opet reprizirao prvi set, pa je s breakom za 6:5 otišao do pobjede.

Do kraja Federer mora igrati protiv Mattea Berrettinija i Novaka Đokovića. Nema pravo na kiks ako želi u polufinale.

''Jako sam loše ušao u meč i to me je na kraju koštalo poraza. Kasnije sam se vratio, imao sam neke svoje prilike. Ovo je bio meč prvog kola, a u prvom kolu ima uvijek očekujem puno uspona i padova u igri. Jednostavno neke stvari nisu funkcionirale onako kako želite. Znam da sada sebi ne mogu dozvoliti poraz u nastavku turnira, ako želim u polufinale. Jesam poražen, ali ne mislim da sam nadigran'', naglasio je Federer koji prvi sljedeći meč igra sutra protiv Berrettinija.

S druge strane, Thiem će utorak na megdan Novaku Đokoviću. Od devet mečeva, u šest je bio bolji Novak. Ipak, posljednji u polufinalu Roland Garrosa je pripao Thiemu.

''Novak Đoković je u ovom trenutku najbolji tenisač i veliki izazov je na crtu Novaku. Ja ću pogledati malo naš posljednji meč iz Roland Garrosa pa ćemo vidjeti. Možda neke stvari iskoristim'', kaže Thiem.

Kopirati
Drag cursor here to close