US Open

Federer: Dosta sra***, ja ne određujem termine mečeva

''Znam o čemu pričate. Jer sam i ja bio u sličnoj situaciji kao i Evans. Međutim, to je tenis. I ja sam neke mečeve gubio na sličan način'', govorio je Federer kojeg je malo iznenadila konstatacija novinara da je zahtijevao ovaj, dnevni, ili rani ter
Sport / Ostali sportovi | 31. 08. 2019. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od prva dva kola u trećem je Roger Federer imao puno manje posla. Nije izgubio prvi set, tek je protivniku Britancu Evansu dopustio pet gemova. Po dva u prvom i drugom setu, jedan u trećem.

Rekli bismo to je napokon bio pravi Federer. Pogodio je čak 48 winnera, uz visok postotak osvojenih poena na prvom servisu, Evans nije imao šanse. Ipak na presici nije baš sve teklo onako kako bi trebalo nakon ovakvog meča. Roger jeste prvo pričao o svom nastupu.

''Igrao sam u dnevnom terminu i uspio sam se prilagoditi. Kako je meč odmicao bio sve opušteniji i imao sam sve više samopouzdanja'', pojasnio je Roger kojeg su novinari pitali i malo o terminu odigravanja meča. Jer Evans je svoj meč igrao dan ranije, za razliku od Rogera, završio je u nešto kasnijem terminu. Imao je manje vremena za odmor.

''Znam o čemu pričate. Jer sam i ja bio u sličnoj situaciji kao i Evans. Međutim, to je tenis. I ja sam neke mečeve gubio na sličan način'', govorio je Federer kojeg je malo iznenadila konstatacija novinara da je zahtijevao ovaj, dnevni, ili rani termin meča.

''Ja se ne sjećam da sam nešto tražio. Ne znam da li su ljudi iz mog tima nešto slično tražili. Mogli smo reći svoje mišljenje, ali to nije ono što vi želite predstaviti tipa Roger pita, Roger dobije. Zapamtite to jer sam ovo sranje čuo mnogo puta ranije. Muka mi je od priča da ja donosim sve odluke. Te odluke donese direktori turnira, tv kuće. što se mene tiče, ja mogu izaći ako treba i u četiri ujutro'', naglasio je pomalo ljutiti Roger.

Kopirati
Drag cursor here to close