Dvoboj titana

Elon Musk pripremio kavez za borbu; Zuckerberg: ''Neozbiljan je''

''Ako se Elon ikada uozbilji oko pravog datuma i službenog događaja, zna kako doći do mene'', napisao je Zuckerberg.
Sport / Ostali sportovi | 14. 08. 2023. u 07:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Zuckerberg na treningu

Mark Zuckerberg rekao je da se povlači iz "borbe u kavezu" s Elonom Muskom, tvrdeći da šef Tesle "nije ozbiljan".

Činilo se da su suparnički šefovi, milijarderi, tehnološki giganti, pristali na tučnjavu u lipnju, kada je Musk tvitao da je "spreman za borbu u kavezu".

Zuckerberg, koji upravlja Facebookom i Instagramom, napravio je screenshot Muskovog tweeta, uz odgovor "pošalji mi lokaciju".

''Pošalji mi lokaciju''

"Mislim da se svi možemo složiti da Elon nije ozbiljan i da je vrijeme da krenemo dalje. Ponudio sam pravi datum. Dana White (šef UFC-a) ponudio je da ovo bude legitimno natjecanje u dobrotvorne svrhe. Elon ne želi potvrditi datum, zatim kaže da treba na operaciju, a sada traži da umjesto toga odradi trening u mom dvorištu. Ako se Elon ikada uozbilji oko pravog datuma i službenog događaja, zna kako doći do mene. Inače, vrijeme je da se krene dalje. Usredotočit ću se na natjecanje s ljudima koji ovaj sport shvaćaju ozbiljno", napisao je Zuckerberg.

Musk, vlasnik Twittera koji je preimenovan u X, čini se da je sugerirao da će se borba održati na "epskoj lokaciji" u Italiji. Ocrtao je mogućnosti prijenosa i drevno okruženje za predloženi događaj, tvrdeći da je razgovarao s talijanskom premijerkom Giorgiom Meloni.

Borba u Italiji?

Napetosti između kompanija dvojice tehnoloških milijardera bile su visoke nakon što je Zuckerbergova Meta u srpnju lansirala Threads, aplikaciju za razgovor temeljenu na tekstu.

Twitter je Zuckerbergu poslao pismo nakon lansiranja, tvrdeći da je Meta napravila "nezakonito zloupotrebu Twitterovih poslovnih tajni i drugog intelektualnog vlasništva".

Zuckerberg trenira mješovite borilačke vještine, a ranije ove godine objavio je kako je završio svoj prvi turnir u jiu jitsu.

Musk je prošlog tjedna rekao da je trenirao za borbu dižući utege. Na X je napisao: "Nemam vremena za vježbanje, pa ih samo donesem na posao."

Kopirati
Drag cursor here to close