Za bolju budućnost mladih

Ekipi "Futsal Ljubuški" prvo mjesto na turniru u Čapljini

Turnir je održan u organizaciji sportskog društva "Trešnjevka" a okupio je ekipe iz Čapljine, Mostara i Ljubuškog.
Sport / Ostali sportovi | 13. 12. 2020. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / U Čapljini je održan malonogometni turnir Za bolju budućnost mladih

U Čapljini je održan malonogometni turnir "Za bolju budućnost mladih" uz slogan "Zaustavimo poroke zla kroz sport". Turnir je održan u organizaciji sportskog društva "Trešnjevka" a okupio je ekipe iz Čapljine, Mostara i Ljubuškog.

Prvo mjesto pripalo je ekipi malonogometnog kluba "Futsal Ljubuški", drugo mjesto je i pripalo sportskom udruženju "Mahala", a trećeplasirana je bila ekipa sportskog društva "Donja Mahala"

Foto:PR / U Čapljini je održan malonogometni turnir Za bolju budućnost mladih

Najboljim strijelcem turnira proglašen je igrač sportskog udruženja "Mahala" Bakir Rahimić, za najboljeg igrača izabran je Tomislav Vučić, a najbolji golman je Adrian Herceg članovi malonogometnog kluba "Futsal Ljubuški".

U ime domaćina turnira sportskog udruženja "Trešnjevka" učenicima turnira se obratio Velija Klepo. On je zahvalio svim sudionicima turnira na fair igri i zalaganju te je istakao svoje uvjerenje kako će ovaj turnir u budućnosti biti tradicija.

Foto:PR / U Čapljini je održan malonogometni turnir Za bolju budućnost mladih

Sponzori turnira bili su Federalno ministarstvo kulture i sporta i gradska uprava grada Čapljine, a turnir je održan uz poštovanje higijensko - epidemioloških mjera zaštite od virusa COVID 19.

Kopirati
Drag cursor here to close