Novoosnovani kickboxing klu

Eagles SCM briljirao na svom prvom službenom natjecanju  

Kickboxing klub eagles SCM natjecao se i ranije pod krovom Studentskog centra Mostar, ali unutar Sportske udruge studenata.
Sport / Ostali sportovi | 26. 02. 2018. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoosnovani kickboxing klub Eagles Studentskog centra u Mostaru ovog vikenda na WAKO Grand Prix BiH 2018 u Sarajevu postigao je izuzetne rezultate i klub se u Mostar vratio sa  čak osam zlatnih medalja, deset srebrenih i šest bronci.  Na natjecanju je sudjelovalo oko 500 boraca iz pet država, odnosno 73 kluba. U jakoj konkurenciji 'Eagles SCM' je drug i najbolji klub u ukupnom poretku.

Klub iz Mostara  je najbolji u disciplinama light contact i kick light  u muškoj konkurenciji. Pehar za najboljeg seniora u light contactu također je pripao borci iz redova Eagles SCM a Mislavu Kataviću.

 Kickboxing klub eagles SCM natjecao se i ranije pod krovom Studentskog centra Mostar ali unutar Sportske udruge studenata.

Zbog velikog zanimanja studenata i njihovog angažmana kroz 2017.godinu, uprava SCM a pokreće inicijativu registracije kluba i od siječnja 2018.godine klub kreće samostalan rad. Klub trenutno broji 15 aktivnih boraca i 30 novih članova a svi oni su studenti mostarskog Sveučilišta i stanari Studentskog centra Mostar kojima su omogućeni boravak i prehrana po povoljnijim uvjetima a sve u cilju animiranja studenata za bavljenjem sportom i stvaranjem zdrave okoline među mladima.

Klubu su osigurani i vrhunski uvjeti za treninge u novoopremljenoj dvorani koja se nalazi u Studentskom centru te niz drugih pogodnosti koje će mladim sportašima pomoći u njihovom napretku.

 Inače uz novoosnovani kickboxing klub Eagles SCM, Studentski centar od ožujka imati će još jedan novi studentski klub a to je taekwondo klub „Student“ kojeg također zastupaju studenti i svi su na smještaju u SCM u. Ovo će biti četvrti studentski klub kojeg Sc Mostar pokreće, uz SKK Student, SOK Mostar i KBK Eagles SCM i brojati će sa preko 70 aktivnih profesionalnih sportaša.

Kopirati
Drag cursor here to close