Ostani doma

Džumhur pomaže bolnicu u Konjicu

"Ovo će biti čudan i težak period za sve sportaše'', kazao je.
Sport / Ostali sportovi | 27. 03. 2020. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bh. tenisač Damir Džumhur provodi dane u izolaciji u svom domu u Beogradu. U razgovoru za N1 rekao je kako poštuje sve mjere i da već tri dana nikako nije izašao iz kuće, dok je prije toga izlazio samo po potrebi. Također, vrijeme je posvetio i humanitarnom radu, a prvu pomoć uputit će bolnici u Konjicu.

"Ovo će biti čudan i težak period za sve sportaše. Nećemo imati priliku da treniramo. Ja sam netko tko je jako aktivan i teže mi pada da budem stalno u kući i ne provodim vrijeme na treningu. Napravio sam malu teretanu u stanu. Želim da treniram i održavam formu. Nema izgovora, uvijek se može trenirati i raditi vježbe koje se mogu raditi", rekao je Džumhur.

Zabavljao se i na način da je gledao serije i igrao igrice te kuhanjem. Također, dobio je niz izazova koje je tokom proteklog perioda ispunjavao, a jedan od njih je da se ošiša.

"Ošišao sam se nakon izazova kolege i najboljeg prijatelja Nermana Fatića. Sviđa mi se i vidio sam po komentarima da je dobro ispalo. Na ostale izazove, kojih je mnogo, pokušao sam odgovoriti. Ostao još jedan, ali moram vježbati da bi mogao to ispuniti. Nikada nije dosadno kada ne želite da bude tako", rekao je Džumhur.

Kopirati
Drag cursor here to close