'Trofeju Pantera'

Džudaši Borse uspješni na natjecanju u Bijeljini

Sport / Ostali sportovi | 11. 09. 2017. u 16:05 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" sa nekolicinom natjecatelja ovog je vikenda nastupio na "Trofeju Pantera" održanom u Bjeljini.

Gostovali su kod dugogodišnjih prijatelja judo kluba "Panter" iz Bijeljine koji je ove godine po drugi puta organizirao natjecanje koje je okupilo oko 600 natjecatelja iz 56 klubova i 9 zemalja.

Za Borsu je nastupilo je osam natjecatelja, a osvojeno je osam odličja, te pehar za najbolju ekipu starijih djevojčica.

Zlato su osvojili Josipa Brvenik, Monika Zadro, Sara Prkačin. Srebro Monika Zadro (dupli start), dok su broncu osvojili Ivan Jozeljić, Domagoj Jozeljić, Sara Prkačin (dupli start), Ana Ujdur.

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva), a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir ''Borsa OPEN'' koji će ove godine okupiti preko 1000 natjecatelja iz 31 zemlje, te je to ujedno i najveći sportski događaj u BiH koji će biti organiziran u 2017. godini.

Među prijavljenima zemlje sudionicama bile su Albanija, Austrija, Bjelorusija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Grčka, Mađarska, Malta, Indija, Italija, Kosovo, Latvia, Litvanija, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Nizozemska, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Švedska, Ukrajina, Turska, te Bosna i Hercegovina.

Kopirati
Drag cursor here to close