Odlični rezultati

Džidić i Frljić iz Borse prvaci BiH i judou

Judo klub Borsa na ovom je natjecanju zauzeo 3. mjesto ekipno u konkurenciji juniorki, dok je u konkurenciji ml. kadeta i kadetkinja među 5 prvoplasiranih ekipa.
Sport / Ostali sportovi | 30. 04. 2023. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zvorniku, gradu judo sporta, kako ga se često zbog masovnosti i tradicije judo sporta u tom mjestu i naziva okupilo se preko 50 judo kluba na prvenstvu BiH za uzrast ml. kadeta i kadetkinja (U15) i juniora i juniorki (U21).

Borsa je osvojila 12 odličja, a prvacima BiH postali su: Korina Džidić (U21, -63) i Petar Frljić (U15, -60), dok su nadomak zlata bili i Domagoj Pušić (U21, - 81), Johanna Elisabeth Klinger (U 21, -70), Elena Bekavac (U15, +63) i Marijeta Anđelić (U15, -36) osvojivši srebrena odličja.

Brončanim odličjima u juniorskoj konkurenciji okitili su se Rino Vrljić, Mario Novak, Maria Kožul i Monika Zadro, dok su Ivana Bebek i Ivano Knezović trećeplasirani u konkurenciji uzrasta U15.

Judo klub Borsa na ovom je natjecanju zauzeo 3. mjesto ekipno u konkurenciji juniorki, dok je u konkurenciji ml. kadeta i kadetkinja među 5 prvoplasiranih ekipa.

Bodovni plasman judo kluba Borsa na državnoj razini u 2023. godini su:

  1. mjesto u konkurenciji djevojčica U11
  2. mjesto u konkurenciji djevojčica U13
  3. mjesto u konkurenciji kadeta i kadetkinja U18 (sveukupni zbroj bodova za M/Ž)
  4. mjesto u konkurenciji kadeta
  5. mjesto u konkurenciji kadetkinja
  6. mjesto u konkurenciji juniorki
  7. mjesto u konkurenciji seniora

U listopadu ove godine biti će organizirano i posljednje prvenstvo za ovu godinu i to u konkurenciji natjecatelja do 23 godine.

Judo klub "Borsa" Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close