Do 23 godine

Državni prvaci - Judo klub "Borsa" iz Mostara

U posljednje tri godine Borsa je čak 10 puta slavila kao najbolji judo klub Bosne i Hercegovine u različitim uzrasnim kategorijama.
Sport / Ostali sportovi | 29. 10. 2017. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PR / Judo klub Borsa na državnom prvenstvu

Judo klub "Borsa" iz Mostara je na održanom prvenstvu Bosne i Hercegovine u uzrastu ml. seniora i seniorki do 23 godine osvojio titulu najuspješnijeg judo kluba na spomenutom službenom natjecanju.

U ukupnom poretku judo klub "Borsa" je sa osvojenih 12 bodova zauzeo 1. mjesto, dok je drugo mjesto zauzela ekipa judo kluba Famos iz Istočnog Sarajeva sa osvojenih 9 bodova, a treće mjesto judo klub "Bosna" iz Sarajeva sa osvojenih 8 bodova.

Ovo je treće Borsino priznanje u 2017. godini, kao najuspješnijem klubu u državi, a u posljednje tri godine Borsa je čak 10 puta slavila kao najbolji judo klub Bosne i Hercegovine u različitim uzrasnim kategorijama.

Osim ovog priznanja judaši Borse najbolji su bili i u ožujku uzrastu kadeta do 18 godina, te u svibnju u uzrastu ml. kadetkinja do 16 godina, a ovo je samo potvrda kontinuiteta ostvarivanja značajnih rezultata u judo sportu.

Judo klub "Borsa" na natjecanju je nastupila sa 9 natjecatelja, a čak njih 6 ušlo je u finale.

Prvaci BiH su:
Petar Zadro (-66) i Jure Zovko (-73).

Viceprvaci su:
Jozo Zovko (-66), Domagoj Marić (-90), Ana Ujdur (-52) i Helena Čule (-48).

 Osim državnog prvenstva judo klub "Borsa" nastupao je i na 17. Međunarodnom judo turniru "BiH and Nippon". Na ovom turniru nastup je ubilježila Borsina članica Josipa Brvenik i osvojila zlatno odličje.

Kopirati
Drag cursor here to close