Ljubitelji trčanja

Drugo kolo Duvanjske trkačke lige proteklo je u znaku velikoga broja sudionica

Svoj prvi nastup na ligi zabilježile su Marijana i Karla Kovačević, a svoju prvu peticu istrčala je Helena Galić, koja je u dosadašnjim sezonama trčala 1 milju.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2023. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugo kolo Duvanjske trkačke lige proteklo je u znaku velikoga broja sudionica, javljaju organizatori.

Džemal Bukvić i Josipa Baković u ovom kolu bili su najbrži.

Osobne rekorde oborili su Josip Martinović (17,14), Anto Mršo (20,51) i Ivan Jurčević (21,22).

''Oblačno vrijeme protekloga četvrtka nije jamčilo popodnevne sate bez kiše, međutim na putu prema Letki u 18:00 nije padala. Ovo kolo okupilo je 35 sudionika, a posebno nas raduje dolazak čak 14 djevojaka. Ne pamtimo da ih je ikad bilo više. Bravo cure'', navode organizatori.

Svoj prvi nastup na ligi zabilježile su Marijana i Karla Kovačević, a svoju prvu peticu istrčala je Helena Galić, koja je u dosadašnjim sezonama trčala 1 milju. 

U muškoj konkurenciji izdominirao naš štafetni tim iz Splita. Prvi do cilja došao je Džemal Bukvić za 16,59, što mu je najbolje vrijeme na ligi, drugi je bio Josip Martinović s novim najboljim osobnim vremenom 17,13. Treće mjesto pripalo je Nedimu Zahiroviću s drugim najboljim osobnim vremenom 18,49. Što reći nego da momci rasturaju!

Ističemo i da su najbolja osobna vremena postigli Anto Mršo (20,51)i Ivan Jurčević (21,22) te su tako obojica najavila da bismo uskoro mogli mati još momaka koji će trčati ispod 20,00.

Nakon toga nadamo se i polumaratonskom rezultatu koji će obojicu uvrstiti u 50 najboljih u državi.

Žene su se rasporedile u sastavu koji smo navikli gledati. Prva do cilja došla je Josipa Baković (23,54), druga je bila Vesna Ćavar (24,37), a treće mjesto pripalo je Ruži Miškić (25,32).

Logistiku u cilju su činili Iko Ćavar i Marija Miškić.

Kopirati
Drag cursor here to close