Hercegovački triatlon

Dragan i Petar Volarević pobjednici ''18. Pustolovne utrke Čapljina 2023.''

Sport / Ostali sportovi | 02. 07. 2023. u 07:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo mjesto ovogodišnje, 18. po redu Pustolovne utrke u Čapljini, osvojio je dvojac iz Pruda u blizini Metkovića iz susjedne Republike Hrvatske, Dragan Volarević i Petar Volarević koji su u cilj stigli s vremenom ispod jednog sata - 00:56:24.

Nikola Bartolović i Ivan Blažević, inače članovi PVP Čapljina, zauzeli su drugo mjesto s vremenom 00:58:00.

Prošlogodišnji slavljenici Ilija Perić i Jasmin Topčić ove godine su kroz cilj prošli kao trećeplasirani s vremenom 01:00:48 što je za 7 minuta i 57 sekundi bolji rezultat u odnosu na prethodnu pobjedničku godinu.

Pobjednicima je pripala novčana nagrada u iznosu od 600 KM, drugoplasirana ekipa osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 400 KM dok je trećeplasiranoj ekipi pripala novčana nagrada u iznosu od 200 KM.

Ove godine, najmlađa natjecateljica je bila petnaestogodišnja Lara Dragičević.

Hercegovački triatlon sastavljen od veslanja, trčanja i bicikliranja danas je proslavio svoju punoljetnost. Natjecanje je započelo na kupalištu "Matica" na rijeci Trebižat otkuda je krenula utrka vožnjom kanua do kupališta "Jaz" u Strugama. Nakon dolaska kanuima na kupalište "Jaz" u Strugama natjecatelji su nastavali s trčanjem do restorana "Villa Rustica" Mogorjelo u dužini cca 1,1 kilometar. Završna etapa utrke dužine cca 6,8 kilometara bila je vožnje biciklima od restorana "Villa Rustica" Mogorjelo do restorana "Staklo" u Počitelju, gdje je ove godine bio cilj "18. Pustolovne utrke Čapljina 2023.".

Kopirati
Drag cursor here to close